2012. február 12., vasárnap

Idézetek 2 :)

A ♥-et sem azért írja, mert szeret:) manapság ez csak dísz, kedvesem .

"A szeretet nem más, mint egy játék az elkerülhetetlen végzetünkkel, ahol az sem nyer, aki komolyan veszi, s az sem, aki dacol a sorsával. Kicsit olyan ez, mintha visszafele lépkedne az ember, mint egy visszaszámlálás nulláig. Hiába szeretünk kitartóan és önfeledten, ha a játék valakinél véget ér, kezdhetjük az egészet újra."
Ezel - Bosszú mindhalálig c. film







~ingyen ölelés. :)

Jó érezni, hogy szeretlek. Nagyon és egyre jobban. Ott bújkálni két szemedben, Rejtőzködni mosolyodban. Érezni, hogy szemeid már szemeimben élnek és néznek, S érezni azt, ha szép, veled szép, És csak veled teljes az élet.♥

‎~Ö sosem csap be,sosem hazudik,segít ha baj van,röhög az idióta vicceimen,megmondja hogy melyik ruha áll jól nekem és melyik nem.! stb. És a legfontosabb hogy igazán szeret.!:) *

~A divat változik a stílus örök:)

kicsim,szivem szerelmem...és lesz ebből még KURVA ANYÁD is..


A szerelem vak. Tudom, mert nem látsz engem..:/


Sokan kiírják hogy leszarják a valentin napot , közben meg belül arra gondolnak , hogy milyen jó lenne ha most átölelne valaki.. :)


annak örülnék a legjobban, ha te lennél benne ! :$


"Bocsánat, hogy megcsaltál, hogy teljesen hű voltál, hogy őszintén hazudtál, és végül itt hagytál."


Utálom ezt... Utálom, hogy mindig mindenkiben csalódnom kell. És utálom azt, hogy mindig abban csalódok, aki a legfontosabb a számomra. Szenvedek... És egyre nehezebb eltitkolni, hogy fáj.


egy újabb szál cigi egy újabb gondolat , egy jelentéktelen dolog , és mégis fojtogat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése