2012. február 4., szombat

'Barátos' idézetek

"Egy igaz barát ismeri a gyengeségeidet, de megmutatja neked az erőidet; érzi a félelmeidet, de megerősíti a hitedet;
látja az aggodalmaidat, de felszabadítja a lelked; felismeri a korlátaidat, de hangsúlyozza a lehetőségeidet."
"Íme három dolog, amire az életben szükséged lehet: szerelem, amitől elgyengülsz, egy kis pia, amitől erőssé válsz, de leginkább jó barátok, akik ott lesznek, mikor az első két dolog miatt a padlóra kerülsz.. *-*"
"IDEGENEK: azthiszek, hogy csendes vagyok..BARÁTAIM:azt hoszik, hogy szórakoztató vagyok. LEGJOBB BARÁTAIM:tudják, hogy teljesen őrült vagyok.:)"

"Ez a kép nem valóság,
csak annak egy mása
mely emlékeztet téged
egy örök barátságra."



"Kisebb-nagyobb veszekedések, órákig tartó nevetések, ici-pici beszédszünetek, együtt töltött pillanatok és élmények.. történhet bármi: tejben-vajban, trében-bajban, az igazi barátságok örökké tartanak.."

"A Barát mindig melletted áll..meghallgat...és nem hagy ott akkor sem, ha más mindenki igen..:))"

"Nem az az igaz barátság, mikor elválaszthatatlanok vagytok egymástól, hanem az, hogy amikor külön váltok, akkor sem változik semmi! :)"


Nekem a barátság olyan, mint a napsugár, amelyik melengeti az ember szívét. A vita meg olyan, mint a felhők: szét kell oszlatni őket, hogy kisüthessen a Nap!"

"Újabb hónap, újabb évek, újabb mosolyok és könnyek, jön majd új tél, s lesz még új nyár, de olyan barát, mint Te, sosem lesz más!  :$"
"Az az igazi barát, - akire mindig számíthatsz, aki minden különösebb ok és cél nélkül is melletted van. A barátok felvidítanak, ha rossz a kedvünk, velünk nevetnek, ha vidámak vagyunk, de a legfontosabb, hogy akkor is mellettünk állnak, ha igazából semmire sincs szükségünk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése